Voor verkoop, reparatie en onderhoud aan uw tuinmachines

Van Dijk Rucphen is een bedrijf gespecialiseerd in tuinmachines opgericht door Marijn Van Dijk in 2010. Middels onze website willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf en de verscheidenheid aan producten welke wij u kunnen aanbieden.

Bij Van Dijk tuinmachines worden diverse machines verkocht, zoals gazonmaaiers, frezen, tractoren, bosmaaiers, kettingzagen en zitmaaiers. Tevens is er een goed uitgeruste werkplaats waar gespecialiseerde monteurs allerhande tuin- en parkmachines repareren en keuren.

Opdrachtgevers

Wij beschikken over een groot assortiment onderdelen die door diverse partijen vervaardigd worden en zeer snel leverbaar zijn. Onze klantenkring bestaat o.a. uit gemeenten, aannemers, hoveniers, groenvoorzieningen, loonbedrijven, boeren, tuinders, particulieren en stichtingen. Eigenlijk alle bijbehorende partijen die geintresseerd zijn kunnen klant worden.

Gecertificeerd

Van Dijk tuin- en parkmachines kan de keuringen aan uw machines ook uitvoeren waardoor wij een nog grotere service kunnen bieden op gebied van veiligheid en milieu voor onze opdrachtgevers. Veiligheid en milieu is immers een belangrijk aspect voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Regio importeur

Half 2013 hebben wij het dealerschappen verworven van John Deere, Wolf en Castelgarden ook wel bekend als Stiga en veegmachines van de merken Tielburger en MTD. Tevens is Van Dijk Tuin- en Parkmachines een reparatie en onderhoudsbedrijf voor alle merken.

Topklasse tuinmachines

Bij investering van een of meerdere van onze producten investeert u niet alleen in een topklasse producten, maar ook in de medewerkers van Van Dijk tuin- en parkmachines die meer dan 8 uur per dag voor u klaar staan!