John Deere zitmaaiers

Van Dijk tuin- en parkmachines is trotse John Deere dealer. U bent bij ons aan het juiste adres voor John Deere zitmaaiers en gazonmaaiers.

Met een John Deere zitmaaier zult u genieten van het bijzonder comfortabele rijgedrag, maar ziet mogelijk de transmissie en het robuuste, volledig gelaste chassis die daarvoor zorgen over het hoofd.

U merkt misschien op dat de groene motorkap vrij blijft van deuken en roest, maar realiseert zich mogelijk niet dat dit komt door het UV-bestendige kunststof dat John Deere heeft ontwikkeld.

Wat betekenen al deze kleine verschillen? Ze zijn de ware reden dat John Deere-gazontractors zich onderscheiden van de rest en meer zijn dan de som van hun delen.

John deere zitmaaier van dijk tuinmachines

De beste keuze in zitmaaiers en gazontractors.

Als u op zoek bent naar een comfortabele manier om in uw tuin alle klussen te klaren, zijn de John Deere zitmaaiers beslist een aanrader. Bekijk alle specificaties hier op uw gemak.

U kunt bij Van Dijk tuinmachines terecht voor meerdere modellen John Deere maaiers. Neem contact op voor meer informatie en geniet van de kwaliteit en comfort van John Deere.

John deere zitmaaier van dijk tuinmachines